Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Verse olijven voor de retail

De lekkerste olijven voor in uw tapasschap. Wij bieden een uitgebreid assortiment koelverse olijven met in verschillende spraakmakende smaken. De olijven worden niet gepasteuriseerd, verhit of begast. Hierdoor hebben de olijven van Deli-Jack een bijzonder knapperige structuur. 

Service van Deli-Jack

Wij voorzien u van een passend schap- en presentatie advies, demonstraties en training van uw personeel. Uw medewerkers worden specialisten en uw klanten worden op professionele wijze voorzien van vakkennis en culinair advies. Dus tevreden klanten, optimaal rendement en gezonde omzetresultaten, dat zijn de speerpunten van uw samenwerking met Deli-Jack.

Uitgebreide leveringsmogelijkheden

Handige kleinverpakkingen, JIT leveringen en made-to-order. Wij zijn zeer flexibel op het gebied van leveringsmogelijkheden. Dankzij de dagverse productie heeft u altijd op het juiste moment verse olijven in huis. 

Olijven van Deli-Jack

  • Onderscheidende kruidenmelanges
  • Uitgebreide leveringsmogelijkheden
  • Dagverse productie
  • Topkwaliteit olijven met bite

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Olijven met bite, dat proef je!"

 

Uitgebreide verpakkingsmogelijkheden

Wilt u representatieve kleinverpakkingen in uw schappen of een versbeleving bieden door direct uit te scheppen? Onze uitgebreide verpakkingen-range biedt u de mogelijkheid om de juiste klantbeleving te creëren. Zo zorgen we voor een tapas schap dat aansluit bij uw visie en strategie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!