Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Mediterrane specialiteiten voor de retail

Knapperige gevulde zoete pepertjes met verse roomkaas, gevulde zuidvruchten, verse tapenades, pesto’s, of hummus in verschillende smaakvarianten. Wij bieden een breed assortiment ambachtelijke mediterrane specialiteiten.

Kleurrijke mediterrane smaakbeleving

Kleurrijke producten welke verwachtingen van uw klanten zullen overtreffen op gebied van smaakbeleving. Heerlijke verse borrelhapjes met het gemak van kant-en-klaar. Wij bieden de mogelijkheden voor een uitgebreid en spraakmakend tapas assortiment.

Training en advies

De specialist verkoopt beter. Wij kunnen uw personeel trainen, vrijblijvend schapadvies bieden en organiseren demonstraties en proeverijen op locatie. Bij Deli-Jack kiest u voor eerlijke ambachtelijke specialiteiten met optimale service. Op deze wijze zorgen we voor hoogst rendabele samenwerking. 

Mediterrane specialiteit van Deli-Jack

  • Uitgebreid assortiment specialiteiten
  • Ambachtelijke productie en verse producten
  • Training, schapadvies en demonstraties

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Succes behalen met kwaliteit!"

Inspelen op trends

De consument is in toenemende mate veeleisender. Zij verwachten van u een exclusief, vers, biologisch en innovatief assortiment. Wij bieden u de mogelijkheid om in te spelen op de snel veranderende consumentenbehoefte. Dankzij ons complete assortiment en jarenlange ervaring kunnen wij uw volledige schap inrichten. Tevens ontwikkelen wij onderscheidende tapas specialiteiten op basis van de wensen van uw klant.

Uitgebreide verpakkingsmogelijkheden

Wilt u representatieve kleinverpakkingen in uw schappen of een versbeleving bieden door direct uit te scheppen? Onze uitgebreide verpakkingen-range biedt u de mogelijkheid om de juiste klantbeleving te creëren. Zo zorgen we voor een tapas schap dat aansluit bij uw visie en strategie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!