Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gegrilde groenten voor de retail

Gegrilde groenten zijn steeds populairder. De consument ontdekt het product als een heerlijk bijgerecht, garnering, vulling of smaakmaker. Wilt u inspelen op deze trend? Kies voor ons uitgebreide assortiment.

Kant-en-klaar versproduct

Veel consumenten zoeken de balans tussen gezond en verantwoord voedsel, wat toch gemakkelijk en snel te bereiden is. Bied uw klanten het onderscheid in uw schap. Deze gegrilde groenten zijn direct te verwerken in een koud of warm gerecht of direct te eten als gezonde smaakmaker. 

Praktische kleinverpakkingen

De gegrilde groenten leveren wij in praktische kleinverpakkingen met een aantrekkelijk label. Ook is het mogelijk om de gegrilde groenten private label in uw schappen te presenteren. Wij hebben altijd voldoende voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

Gegrilde groenten voor de retail

  • Verschillende variaties aan koelverse gegrilde groenten
  • Speciale mixen en kruidenmelanges
  • Altijd voldoende voorraad
  • Onderscheid in uw borrelschap

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Kant-en-klare gegrilde groenten binnen handbereik van uw klant!"

 

 

Uitgebreide verpakkingsmogelijkheden

Wilt u representatieve kleinverpakkingen in uw schappen of een versbeleving bieden door direct uit te scheppen? Onze uitgebreide verpakkingen-range biedt u de mogelijkheid om de juiste klantbeleving te creëren. Zo zorgen we voor een tapas schap dat aansluit bij uw visie en strategie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!