Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gedroogde tomaatjes voor de retail

Koelverse gedroogde tomaten van de beste kwaliteit. Wij zijn marktleider in gedroogde tomaten en garanderen de beste smaak en een heerlijke bite.

Biologisch, private label, goede service

Wij bieden vele mogelijkheden om uw assortiment te verrijken. Van biologische gedroogde tomaten tot en met private label verpakkingen. Ook bent u zeker van de goede service van Deli-Jack. Wij kunnen uw personeel trainen, professionele demonstraties geven en meedenken in verpakkingen en levermogelijkheden. 

Uitgebreid assortiment

Wilt u inspelen op niches? Wij kunnen u gedroogde tomaten leveren die op een unieke manier bereid zijn. Bijvoorbeeld met een heerlijke kruidenmelange of verwerkt in een speciale mix. Ook bieden wij specials als bijvoorbeeld gedroogde cherry tomaten. 

Gedroogde tomaten van Deli-Jack

  • Marktleider in gedroogde tomaten
  • Speciale mixen, kruidenmelanges en specials
  • Biologisch, private label en gunstige levermogelijkheden
  • Goede service, trainingen en demonstraties

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"De lekkerste gedroogde tomaatjes voor in het tapasschap!"

Inspelen op trends

De consument is in toenemende mate veeleisender. Zij verwachten van u een exclusief, vers, biologisch en innovatief assortiment. Wij bieden u de mogelijkheid om in te spelen op de snel veranderende consumentenbehoefte. Dankzij ons complete assortiment en jarenlange ervaring kunnen wij uw volledige schap inrichten. Tevens ontwikkelen wij onderscheidende tapas specialiteiten op basis van de wensen van uw klant.

Uitgebreide verpakkingsmogelijkheden

Wilt u representatieve kleinverpakkingen in uw schappen of een versbeleving bieden door direct uit te scheppen? Onze uitgebreide verpakkingen-range biedt u de mogelijkheid om de juiste klantbeleving te creëren. Zo zorgen we voor een tapas schap dat aansluit bij uw visie en strategie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!