Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Verse tapas specialiteiten voor de retail

Gedroogde tomaten

Gedroogde tomaten

De beste koelverse gedroogde tomaatjes voor de retail. Onmisbaar voor een rendabel tapas- of borrelschap. Lees verder......
Gegrilde groenten

Gegrilde groenten

Gegrilde groenten worden steeds populairder. Kies voor ons onderscheidend en vernieuwend assortiment. Lees verder...
Olijven

Olijven

Een uitgebreid assortiment olijven van één aanbieder? Wij bieden een compleet assortiment voor de retail. Lees...
Mediterrane specialiteiten

Mediterrane specialiteiten

Uw winkelbezoeker verleiden met specialiteiten? Wij leveren hummus, pesto's, tapenades en gevulde producten. Lees verder...
Direct contact opnemen

Onderscheidend assortiment

Wij bieden onderscheidend vermogen in uw winkel. De vraag naar verse tapas specialiteiten wordt steeds groter. Deli-Jack is dé partner die in deze vraag kan voorzien. Wij bieden een uitgebreid assortiment met de traditionele specialiteiten én ontwikkelen onderscheidende exclusieve specialiteiten op maat. 

Speerpunten van Deli-Jack

  • Private label oplossingen 
  • Ervaren in het ontwikkelen van tapas specialiteiten
  • Complete inrichting van uw tapas schap
  • Voldoende voorraad door aanvoer vanuit eigen landerijen

Inspelen op pieken

Met uw assortiment spelen wij in op de seizoenen en feestdagen. Heerlijke winterse cranberry olijven met de Kerst, mooie tapas plateaus voor bij de zomerborrel en een verfrissende lente-hummus bij het Paasontbijt. Zo speelt u samen met Deli-Jack altijd in op de pieken in de consumentenbestedingen. Ook zijn er brede mogelijkheden voor een onderscheidend in/out assortiment. 

Onze kracht

  • Zekerheid 

  • Flexibiliteit 

  • Fair

  • Passie 

  • Gerenommeerd

 

Onderscheidend productieproces (echt vers)

Wij leveren voornamelijk koelverse tapas specialiteiten. Wij produceren de tapas specialiteiten e-arm en zonder verhitting met een zo laag mogelijk zoutgehalte. Onze verse tapas specialiteiten zijn dus lekker knapperig en vol van smaak, zoals het hoort. Wilt u onze verse tapas proeven? Vraag samples aan!

Inspelen op trends

De consument is in toenemende mate veeleisender. Zij verwachten van u een exclusief, vers, biologisch en innovatief assortiment. Wij bieden u de mogelijkheid om in te spelen op de snel veranderende consumentenbehoefte. Dankzij ons complete assortiment en jarenlange ervaring kunnen wij uw volledige schap inrichten. Tevens ontwikkelen wij onderscheidende tapas specialiteiten op basis van de wensen van uw klant.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!

Uitgebreide verpakkingsmogelijkheden

Wilt u representatieve kleinverpakkingen in uw schappen of een versbeleving bieden door direct uit te scheppen? Onze uitgebreide verpakkingen-range biedt u de mogelijkheid om de juiste klantbeleving te creëren. Zo zorgen we voor een tapas schap dat aansluit bij uw visie en strategie.

Ruime voorraden en de supply chain in eigen beheer

Deli-Jack beheerst de volledige supply chain van de verse tapas specialiteiten. Wij hebben continu ruime voorraden dankzij aanvoer van eigen landerijen.  Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen van het zaadje tot en met het eindproduct. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!