Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Verse tapenades voor de industrie

Verse tapenade als ingrediënt, beleg of garnering. Dagelijks vers bereid met alleen de beste pure ingrediënten, gebaseerd op authentieke recepturen. 

Grote leveringen en made-to-order

Deli-Jack is gespecialiseerd in het leveren van grote volumes en made-to-order productie. Wij stemmen onze productie af op uw receptuur. Onze dagverse tapenades zijn zeer geschikt voor pizza's, broodjes, salades, pasta's en deegproducten. Ook leveren we de tapenades als kant-en-klare specialiteit.

Flexibele bereidingen

Wenst u een specifieke structuur, samenstelling of smaak? Wij kunnen u in alle mogelijkheden tegemoet komen en kijken altijd wat voor uw productielijn het beste toepasbaar is. Ook kunnen we de tapenades biologisch bereiden en zijn alle tapenades E-arm of zelfs geheel E-vrij. Indien we conserveermiddelen gebruiken zijn deze zoveel mogelijk op natuurlijke basis.

Voordelen van Deli-Jack

  • Bereid met eigen tomaatjes en olijven
  • Grote volumes en made-to-order mogelijkheden
  • Afgestemd op uw receptuur
  • Biologisch, E-arm of E-vrij

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Dé smaakmaker voor allerlei toepassingen!"

Maatwerk mediterrane ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen). Tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn op volle toeren kan blijven draaien. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!