Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Sweet-pepper

Een sweet-pepper als ingrediënt of component in uw sauzen, salades, maaltijden of pizza's. Ook leveren wij gevulde sweet-peppers met roomkaas, bieslook-roomkaas, hummus en maatwerk vullingen. 

Topkwaliteit sweet-peppers

Wij leveren alleen topkwaliteit sweet-peppers uit mediterraan gebied. Wij kunnen de sweet-peppers in alle condities aanleveren. Bijvoorbeeld ongevuld, gevuld, versneden, gemarineerd, met- of zonder vocht en koelvers of frozen.

Ruime voorraden

Wilt u leverzekerheid van een topkwaliteit sweet-pepper? Wij kunnen u die bieden dankzij onze ruime voorraden. De sweet-peppers worden naar uw wens aangeleverd in een passende verpakking.

Sweet-peppers van Deli-Jack

  • Afgestemd op uw receptuur
  • Vele voorbewerkingen en vullingen
  • Topkwaliteit met traceability
  • Altijd ruime voorraden

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Smaakverrijkers met bite!"

Maatwerk mediterrane ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen). Tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn op volle toeren kan blijven draaien. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!