Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Verse pesto voor de industrie

Verse pesto's van sublieme kwaliteit. Bereid met verse ingrediënten en koelvers aangeleverd in elke denkbare verpakking.

Authentiek receptuur

Onze groene en rode pesto's zijn gebaseerd op de originele mediterrane recepten. De pesto's kunnen we aanleveren als grondstof, halffabricaat of als eindproduct. Onze pesto's worden afgestemd op uw productie. Denk hierbij aan vochtgehalte, structuur, samenstelling, smaak en verpakkingsmogelijkheden.

Dagverse productie

Onze pesto is dagvers en kan made-to-order aangeleverd worden. De pesto's zijn ideaal om te verwerken op pizza's, in salades, kazen, pasta's of in deegproducten.

Verse pesto's van Deli-Jack

  • Dagverse productie
  • Authentieke smaken
  • Bulkleveringen en made-to-order
  • Mogelijkheden tot maatwerk

Wij denken graag met u mee over uw maatwerk pesto! 
Neem direct contact op.

Direct contact opnemen

"Pesto zoals deze hoort te zijn. In elke hoeveelheid. Dagelijks vers bereid"

Maatwerk mediterrane ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen). Tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn op volle toeren kan blijven draaien. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!