Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Olijven voor de industrie

Wij zijn gespecialiseerd in grote volumes koelverse groene-, zwarte- en natuurlijk donkere olijven. De olijven kunnen we volledig naar uw wens verwerken zoals slicen, marineren en verpakken. 

Maatwerk oplossingen

Onze olijven zijn ideaal als ingrediënt in bijvoorbeeld kant-en-klaar maaltijden, salades, pizza's, brood- en bakproducten. Wij stemmen onze recepturen af op uw eindproduct. Ook kunnen we specials leveren zoals olijven met cranberry of zoete olijven. Voorbeelden van onze maatwerk oplossingen:

  • Zoutgehalte op receptuur niveau
  • THT verlengende oplossingen op natuurlijk basis
  • Biologische olijven
  • Olijven en olijfringen voor in brood
  • Versneden olijven

Natuurlijk 

Wij zijn gespecialiseerd in biologische olijven, de Griekse Kalamata- en Italiaanse Leccino. Ook deze type olijven kunnen we voor u voorbewerken en in zeer grote volumes leveren. 

Olijven met bite

Al onze verse olijven hebben bite, vanwege de unieke manier van bereiden: zonder pasteurisatie, verhitting of begassing. Voor de grootverbruikers die op zoek zijn naar lang houdbare olijven heeft Deli-Jack ook hele olijven en ringen in blik. Goed voor uw stock. 

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Kwaliteit olijven voor industriële toepassingen!"

Maatwerk mediterrane ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen). Tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn op volle toeren kan blijven draaien. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!