Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Oliën voor de industrie

Een groot assortiment gezonde en plantaardige oliën. Wij leveren onder andere olijf-, raap-, zonnebloem-, kokos-, palm-, soja- en arachideolie voor industrieel gebruik.

Top kwaliteit oliën

Wij garanderen de kwaliteit van onze oliën. Om die reden zijn wij ook volledig transparant over de samenstelling. U kunt de specificaties opvragen door contact op te nemen. Wij sturen zo snel mogelijk de volledige documentatie via de mail.

Advies met vakkennis

Bent u bezig met het ontwikkelen van een recept? Wij denken graag met u mee over de juiste olie. U bent zeker van een olie met alle juiste eigenschappen zoals hittebestendigheid, smaakbeleving, zuurgraad, etc. voor uw product. 

Waarom Deli-Jack?

  • Transparant in samenstelling
  • Groot assortiment oliën
  • Advies en kwaliteit
  • Vaste prijs en leverzekerheid
Direct contact opnemen

"Uw betrouwbare partner voor al uw plantaardige oliën"

Verpakkingen naar uw wens

Verpakkingen afgestemd op uw productieproces. Minder afval en meer gebruikersvriendelijk. Ideaal toch?

Ons assortiment is ideaal voor de grootverbruiker. Wij leveren in verpakkingen vanaf 5 liter tot IBC tanks van 1000 liter. Wij denken met u mee over wat het beste bij uw productieproces past en zo proberen we ook de afvalstroom te reduceren. 

Vaste prijs en leverzekerheid

Geen risico's met betrekking tot de voorraad en de prijs. Wij bieden u die zekerheid.

Wanneer uw jaarvolumes toereikend zijn kunnen wij het voorraadbeheer op ons nemen en de prijs voor een langere periode vastzetten. Hierdoor garanderen wij de levering en loopt u niet het risico een hogere prijs te moeten betalen bij prijsstijgingen.