Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Kaas

Kaas wordt veel in de mediterrane keuken gebruikt. Om uw gerechten of eindproducten te verrijken heeft Deli-Jack een assortiment van heerlijke kaasproducten geschikt voor de voedselverwerkende industrie. 

Kaasblokjes

U zoekt witte kaasblokjes, kant-en-klaar voor gebruik? De kaasblokjes van Deli-Jack zijn verkrijgbaar in verschillende handzame grootverpakkingen of bulklevering. Deli-Jack levert u een constante kwaliteit in badges welke afgestemd zijn op uw verbruik en productieproces. Ook voor specifieke (recept) vraagstukken of kruidenmelanges kunt u bij Deli-Jack terecht, wij denken graag met u mee. 

Roomkaas

Onze roomkazen worden vers bereid en kunnen wij aanleveren als grondstof, halffabrikaat of eindproduct. Naast het standaard assortiment met spraakmakende smaken zoals papaya, zwarte peper en bieslook, is er ruimte voor uw wensen op gebied van smaak, structuur, samenstelling en verpakkingsmogelijkheden. 

Ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen), tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn op volle toeren kan blijven draaien.

 

Onze kracht

  • Zekerheid 

  • Flexibiliteit 

  • Fair

  • Passie 

  • Gerenommeerd

Neem contact op
 
Neem contact op
 
Neem contact op