Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Maatwerk voor de industrie

Deli-Jack is al jarenlang dé specialist in maatwerk. Wij denken met u mee over de samenstelling van uw mediterrane ingrediënten, snit, vochtgehalte, smaakaanleverconditie, structuur of bakvaste producten. 

Speciale oplossingen voor uw wensen

Wij zijn al veel specifieke vragen tegengekomen. Bijvoorbeeld bakvaste hummus, zongedroogde tomaatjes op de millimeter nauwkeurig gesneden en pesto´s met een afwijkende samenstelling. Met onze ervaring in productontwikkeling kunnen wij u in uw wensen tegenmoetkomen met ons gespecialiseerde team. Voor elk recept bieden wij een passende oplossing.

De voordelen van Deli-Jack 

  • Specialist in maatwerk en productontwikkeling
  • Jarenlange ervaring
  • Toegevoegde waarde door inspiratie en juiste vakkenis
  • Reeds veel succesvolle gerealiseerde innovaties

Wij denken graag mee in uw specifieke vraagstukken!
Neem direct contact op en ontdek uw mogelijkheden.

Direct contact opnemen

"Uw (recept) vraagstuk is onze uitdaging"

De kwaliteit van Deli-Jack

Wij gaan ver om een top-kwaliteit product te kunnen leveren. Zo beheren we onze hele supply chain, kent iedere medewerker zijn verantwoordelijkheid en wordt er volgens de geldende richtlijnen gewerkt. Kwaliteit is een onderdeel van onze bedrijfscultuur en één van onze primaire waardes. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit.