Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Verse hummus voor de industrie

De consumentenomzet in hummus is in twee jaar gestegen van
€ 5.000.000 naar € 11.000.000. Deze gezonde puree van kikkererwten en sesampasta ligt inmiddels in de schappen van de meeste supermarkten. Hummus wordt dus in snel tempo steeds bekender.

Hoe gaat u als productiebedrijf hierop inspelen? Heeft u wel eens gedacht aan hummus als topping, vulling, garnering of als vlees vervanger? Wij bieden topkwaliteit hummus waarmee u de markt kunt veroveren.

Volgens traditioneel recept

Verse ingrediënten, een mooie structuur en een sublieme smaak. Bij de hummus van Deli-Jack proeft u onderscheid in kwaliteit. Onze hummus is de ideale basis voor uw product.

Afgestemd op uw eindgerecht

Wilt u hummus verwerken in een snack of afbakproduct? Dan hebben wij voor u een specifiek receptuur van bakvaste hummus. Moet de hoemoes smeer- of spuitbaar zijn? Wij maken de hummus extra glad. Onze hummus kan in grote hoeveelheden geleverd worden afgestemd op uw toepassing en productieproces.

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Ontdek de unieke hummus specialiteiten voor de food industrie"

Maatwerk mediterrane ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen). Tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn niet stil komt te staan. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!