Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gegrilde paprika

Gegrilde paprika is heerlijk knapperig, met een zachte, zoete smaak. Een populaire smaakmaker voor allerlei toepassingen.

Teelt

De gegrilde groenten van Deli-Jack worden uitsluitend in mediterraan gebied geteeld, onder de juiste klimaatomstandigheden. Dankzij het specifieke grillproces en de bereiding zonder pasteurisatie, zijn de groenten knapperig van structuur. De met zorg geselecteerde kruidenmelange zorgt voor een optimale mediterrrane smaakbeleving. 

Toepassingen

Gegrilde paprika componenten zijn uitstekend geschikt als smaakmakers voor garnering, ingrediënt, maaltijd-, en salade componenten. Deze gezonde, kleurrijke en vooral smaakvolle gegrilde groenten zijn bijzonder veelzijdig. Om dit product toe te passen in uw receptuur of eindapplicatie, zijn er veel mogelijkheden. Deli-Jack biedt u graag een passend advies. 

Biologisch

Zoekt u voor de bereiding van biologische gerechten de juiste componenten? Deli-Jack heeft diverse gegrilde paprika oplossingen, 100% biologisch. Wij waarborgen het gehele proces, van teelt tot bereiding, geheel volgens de richtlijnen hetgeen in uitdrukking komt in ons SKAL certificaat. (Bio)logisch toch?

De juiste oplossing

Dankzij het unieke bereidingsproces, eigen teelt en de jarenlange ervaring, heeft Deli-Jack altijd een pasklare oplossing. Voor de industrie leveren wij  gegrilde paprika in diverse kleuren, snits, condities en samenstellingen, altijd afgestemd op receptuur én productie. 

Wilt u meer informatie over dit product? Neem direct contact op voor een voorstel, productspecificatie of samples.

 

Onze kracht

  • Zekerheid 

  • Flexibiliteit 

  • Fair

  • Passie 

  • Gerenommeerd

Neem contact op
 
Neem contact op
 
Neem contact op