Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gegrilde courgette schijven

De gegrilde courgette componenten zijn een populaire basis voor allerlei toepassingen. De componenten zijn kleurrijk, smaakvol en hebben een knapperige structuur. 

Smaakmakers

De gegrilde courgette componenten zijn populaire smaakmakers voor garnering, ingrediënten of maaltijd-, en salade componenten. Perfect als het gaat om natuurlijke smaakmakers voor salades, pizza- of pasta's en in het bijzonder voor de convenience industrie. Deli-Jack is dé specialist als het gaat om oplossingen op het gebied van gegrilde groenten voor de voedselverwerkende industrie.

Uniek

De gegrilde groenten van Deli-Jack worden uitsluitend in mediterraan gebied geteeld, onder de juiste klimaatomstandigheden. Dankzij het specifieke grillproces en de bereiding zonder verhitting, zijn de groenten knapperig van structuur. De met zorg geselecteerde kruidenmelange zorgt voor een optimale mediterrrane smaaakbeleving. 

De juiste oplossing

Wilt u ook uw gerecht verrijken met gegrilde courgette, maar dan net even in de snit die past in uw receptuur of eindproduct? Dient het product altijd binnen handbereik te zijn maar heeft u geen capaciteit om het product in frozen of koelverse conditie op voorraad te houden? Deli-Jack heeft verschillende pasklare oplossingen. En wanneer dit geen standaard oplossing is, dan creëren wij die.

Condities

De gegrilde courgettes kunnen frozen, gekoeld, gemarineerd, ongemarineerd worden aangeleverd of op specifieke receptuurwensen worden afgestemd.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem direct contact op voor een voorstel, productspecificatie of samples.

Onze kracht

  • Zekerheid 

  • Flexibiliteit 

  • Fair

  • Passie 

  • Gerenommeerd

Neem contact op
 
Neem contact op
 
Neem contact op