Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gegrilde courgette blokjes

De gegrilde courgette blokjes kenmerken zich door de zachte tot neutrale smaak en heeft als voordeel dat het met bijna elk ander ingrediënt gecombineerd kan worden. 

Uniek

De gegrilde groenten van Deli-Jack worden uitsluitend in mediterraan gebied geteeld, onder de juiste klimaatomstandigheden. Dankzij het specifieke grillproces en de bereiding zonder pasteurisatie, zijn de groenten knapperig van structuur. De met zorg geselecteerde kruidenmelange zorgt voor een optimale mediterrrane smaakbeleving. 

De juiste oplossing

Wilt u ook uw gerecht verrijken met gegrilde courgette blokjes, in de receptuur die past bij uw eindproduct?Dient het product altijd binnen handbereik te zijn maar heeft u geen capaciteit om het product in frozen of koelverse conditie op voorraad te houden? Deli-Jack heeft verschillende pasklare oplossingen. En wanneer dit geen standaard oplossing is, dan creëren wij die.

Condities

De gegrilde courgette blokjes kunnen frozen, gekoeld, gemarineerd, ongemarineerd worden aangeleverd of op specifieke receptuurwensen worden afgestemd.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem direct contact op voor een voorstel, productspecificatie of samples.

Onze kracht

  • Zekerheid 

  • Flexibiliteit 

  • Fair

  • Passie 

  • Gerenommeerd

Neem contact op
 
Neem contact op
 
Neem contact op