Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gegrilde groenten voor de industrie

Wij zijn gespecialiseerd in gegrilde groenten en grillmixen. De gegrilde groenten kunnen wij leveren als maaltijd component, ingrediënt of als ruwe grondstof. 

Gegrilde groenten direct te verwerken

Wij stemmen de marinade af op uw behoefte. Hierdoor kunt u de gegrilde groenten direct verwerken. Zo kunnen we maatwerk kruidenmelanges samenstellen en het vochtgehalte aanpassen naar uw receptuur. Gegrilde groenten zijn geschikt voor vele toepassingen, van pizza's tot salades en van beleg tot garnering.

Meedenken met productontwikkeling

Wij denken met u mee in uw productontwikkeling. Samen komen we tot een receptuur dat past in uw productenpakket. U kunt inspelen op de foodtrends van vandaag, zoals vegetarische of biologische gerechten.  

Gegrilde groenten van Deli-Jack

  • Marinade en snit afgestemd op uw wensen
  • Knapperige structuur dankzij uniek productieproces
  • Dankzij teelt in eigen beheer, altijd voldoende voorraad

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Kleurrijke en smaakvolle gegrilde groenten afgestemd op uw receptuur"

Maatwerk mediterrane ingrediënten

Uw receptuur is leidend voor de manier waarop wij mediterrane grondstoffen aanleveren. Onze uitgebreide productielijn zorgt ervoor dat wij de ingrediënten / componenten perfect op maat kunnen (voor)bereiden. Wij denken mee als het gaat om de snit, het vochtgehalte en bijvoorbeeld de conditie (gekoeld of frozen). Tot en met de juiste verpakking / badge. Alles om ervoor te zorgen dat uw productielijn op volle toeren kan blijven draaien. 

Deli-Jack leveringsgarantie

Wij staan bekend om kwaliteit,  grote voorraden en gunstige leveringsmogelijkheden. Zowel halffabrikaten als kant-en-klare grondstoffen kunnen wij meestal binnen 24 uur leveren. Tevens zijn we zeer flexibel waardoor we goed spoedorders kunnen verwerken en de capaciteit kunnen opschroeven. Ons doel is uw continuïteit. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op!