Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gedroogde tomaten voor de industrie

Wij zijn markleider in gedroogde tomaten voor de industriële voedselverwerking. We hebben dit bereikt door vast te houden aan één doel; gaan voor optimale kwaliteit. Kwaliteit in de producten, service en kennis die wij onze klanten te bieden hebben. 

Eigen landerijen

Om de kwaliteit te kunnen garanderen hebben wij eigen landerijen in het beste mediterrane klimaat. Daar waar de zomers warm zijn en de winters mild, krijgen de tomaten de meeste zonuren. Dit zorgt voor natuurlijke, volle tomaten.  Onze landerijen worden verbouwd door lokale en ervaren boeren. Boeren waar we al jarenlang mee samenwerken. Dankzij deze werkwijze waarborgen we de traceability en hebben we altijd voldoende voorraad.

Gedroogde tomaten van Deli-Jack

  • Deli-Jack is marktleider in gedroogde tomaten
  • Top kwaliteit tomaten en optimale traceability
  • Oplossingen afgestemd op uw productieproces
  • Clean label en zonder verhitting of pasteurisatie bereid
  • Fijne bite zonder harde schilletjes

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Landerijen in eigen beheer. Zo kunnen wij u traceability, kwaliteit en voorraad optimaal waarborgen."

Onderscheidende bereiding

Dagelijkse versproductie, smaakvolle tomaten en een knapperige structuur. Mede dankzij onze bereiding zonder verhitting of pasteurisatie kunnen wij u deze top kwaliteit garanderen.

Alle gedroogde tomaten worden dagelijks bereid. Een onderscheidend vermogen van Deli-Jack is dat er geen verhitting of pasteurisatie wordt toegepast en zoveel mogelijk clean label wordt bereid. Hierdoor behoudt het product de smaak en knapperigheid. Wij kunnen de gedroogde tomaten op vele manieren aanleveren, zoals koelvers, frozen, gemarineerd, ongemarineerd of sliced. Kortom; top kwaliteit afgestemd op uw behoeften.

Afgestemd op uw productieproces

Wij leveren onze gedroogde tomaten altijd op tijd, afgestemd op uw productieproces en in de verpakking die u wenst. Zo zorgen we er samen voor dat uw productielijn altijd blijft draaien.

Wij kunnen onze gedroogde tomaten volledig afstemmen naar uw wens. Samen met u ontwikkelen we de juiste oplossing die optimaal aansluit bij uw productieproces. Het product kunnen wij bijvoorbeeld op de millimeter precies slicen en op vele verschillende wijze verpakken. Ook kunnen wij extra service leveren als JIT delivery, made-to-order, spoedleveringen en speciale verwerkingen van de gedroogde tomaten.