Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Mediterrane specialiteiten voor de groothandel

Uw horecaklanten en grootverbruikers een uitgebreid tapas assortiment bieden? Dat kan bij Deli-Jack. Wij bereiden dagelijks verse mediterrane specialiteiten, van traditionele kant-en-klare versproducten tot basis ingrediënten welke onmisbaar zijn in de keuken. 

Unieke kwaliteitsproducten

WIj garanderen u top kwaliteit mediterrane specialiteiten met een home-made smaakbeleving. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze unieke werkwijze. Deli-Jack heeft de hele keten van teelt tot bereiding in eigen beheer en gebruiken bij de bereiding alleen de beste grondstoffen. Het assortiment is E-arm of zelfs geheel E-vrij en ook biologisch verkrijgbaar.  

Cash-and-carry of regionale groothandel

Het totaalassortiment is bij veel regionale AGF groothandels en horecagroothandels met een cash-and-carry verkrijgbaar. Heeft u ook een cash-and-carry of overweegt u om een totaalassortiment tapas en mediterrane producten te gaan voeren? Wij denken graag mee in uw concept en komen altijd met een passend aanbod. Wij kijken naar de schapindeling, de verpakking, het label, uw klanten en kunnen ook uw personeel trainen. 

De mediterrane specialiteiten van Deli-Jack:

  • Gevulde zuidvruchten
  • Kappertjes en appelkappers
  • Knoflooktenen
  • Artisjokken
  • Sauzen, van traditionele tzatziki en aïoli tot BBQ saus
Samples aanvragen

"Onderscheidend assortiment voor horeca- en grootverbruik"

 

Speerpunten van Deli-Jack

Tapas specialiteiten van Deli-Jack

Wij leveren verschillende verse tapas specialiteiten aan de horeca-, AGF-, delicatessen-, en vleesgroothandel. Deli-Jack heeft eigen landerijen in mediterrane omgeving met de juiste klimaatomstandigheden.

Benieuwd wat het assortiment u te bieden heeft? Neem direct contact op voor de mogelijkheden.