Bel +31 (0) 78 303 18 72Bel +31 (0) 78 303 18 72

Gedroogde tomaten voor de groothandel

Deli-Jack is de marktleider in gedroogde tomaten. Wilt u de beste gedroogde tomaten bieden aan cateraars, broodjeszaken en restaurants? Welkom bij Deli-Jack!

Uitgebreid assortiment

Wilt u een indrukwekkend uitgebreid assortiment? Wij bieden vele soorten gedroogde tomaten, van gedroogde Cherry tomaatjes tot zongedroogde of oranje tomaten. Verpakt in de representatieve, handzame verpakkingen, passend in uw schap en toegespitst op de grootverbruiker. Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om onze producten private label aan te bieden aan uw klanten. 

Cash-and-Carry

Voor de groothandels die ook een eigen zelfbediening, winkel of cash-and-carry hebben kunt u vertrouwen op de vakkenis van Deli-Jack. Wij kijken samen met u naar de juiste presentatie in uw schap. Een uniek staaltje Deli-jack... wat denkt u van training van uw personeel en de verzorging van proeverijen op uw winkelvloer?  

Gedroogde tomaten van Deli-Jack

  • Marktleider in gedroogde tomaten in allerlei soorten
  • Landerijen en teelt in eigen beheer
  • Zonder verhitting of pasteurisatie bereid
  • Perfecte bite, niet te hard en niet te zacht
  • Geen azijn toegevoegd
  • Specifieke mediterrane kruidenmelanges voor een optimale smaakbeleving

Proeven kan altijd! Vraag een sample aan en overtuig uzelf.

Direct contact opnemen

"Dé perfect gedroogde tomaatjes voor horeca- en grootverbruik"

Speerpunten van Deli-Jack

Tapas specialiteiten van Deli-Jack

Wij leveren verschillende verse tapas specialiteiten aan de horeca-, AGF-, delicatessen-, en vleesgroothandel. Deli-Jack heeft eigen landerijen in mediterrane omgeving met de juiste klimaatomstandigheden.